Viis põhjust, miks kindlasti külastada haridus- ja karjäärimessi Intellektika

Tagasi Lisatud:

Neljapäeval, 18. märtsil toimub Tartu Näituste messikeskuses haridus- ja karjäärimess Intellektika. Siin on viis head põhjust, miks messile ise kohale tulla.

  • Intellektika ühendab paljud haridusasutused ühe katuse alla. Noorel, kes seisab lähiajal suurte valikute ees on messil suurepärane võimalus tutvust teha mitme kooliga korraga ning saada põhjalik ülevaade erialadest ja õppekavadest.
  • Tehnika- ja nutiajastul on vahetut suhtlemist aina vähem. Messil on ideaalne võimalus koolide ning ettevõtete esindajatega vahetult suhelda. Lisaks on see hea võimalus noortel omavahel sotsialiseeruda.
  • Intellektikal osalevad ettevõtted ja haridusasutused ilmestavad enda tegevust töötubadega. Praktiline, käed külge tegevus on noorele kasulikum teabeallikas, kui näiteks selle kohta põgusalt internetist uurimine.
  • Lisaks haridusastusustele ja ettevõtetele on messiprogramm täidetud huvitavate esinejate ja inspireerivate kõnedega. Tihtipeale on noorel tõukeks vaja enda eakaaslaste edulugusid.
  • Mess toob vajalikud kontaktid lähemale. Intellektika eesmärk on pakkuda inspiratsiooni, valida välja tulevane õppeasutus või miks mitte käed lüüa tulevase töö- või praktikapakkujaga. Igatahes on messil võimalik läbi otsese suhtluse enda vajadustele vastavalt kontakte ning teadmisi korjata.

Programm täieneb pidevalt, jälgi Intellektika sotsiaalmeediakanaleid ja kodulehekülge.

www.intellektika.ee ja www.facebook.com/IntellektikaMess/